• VTEM Image Show

  Топла и Ладна вода

  Union Диспанзери за вашиот дом
 • VTEM Image Show

  Сплит и Инвертер системи

  Топлина во вашиот дом со AUX
 • VTEM Image Show

  Слободно стоечки

  Климатизери наменети до 150м2

Затоа што стручноста прави разлика!

 

Сплит Системи

. Повеќе...
 

Инвертери

AUX Air Conditions инвертери за топлина во вашиот дом. Повеќе...
 

Слободно Стоечки

Наменета за поголеми простории и поголем капацитет. Повеќе...